Afdrukken
PDF

PC-Hulp & Reparatie


 • PC/Laptop Reparatie (ook aan huis)

  Computer reparatie en onderhoud is gespecialiseerd werk, laat dit dan ook uitvoeren door een erkend computer monteur. Vaak wordt er een familielid of een kennis ingeschakeld die denkt de computer reparatie te kunnen uitvoeren. Echter in de praktijk worden de problemen juist groter dan dat ze waren. De computer reparatie zal dan ook meer tijd in beslag gaan nemen en de ergernis vergroten. Niets is handiger dan dat wij uw computer of laptop aan huis komen maken.

 • Computerhulp (aan huis)

  Computerhulp aan huis is een veel gevraagde dienst bij ons. Wij bieden 2 verschillende soorten computerhulp.

  • Computerhulp aan huis
  • Computerhulp vanuit ons kantoor d.m.v. hulp op afstand

  De meeste klanten kiezen eerst voor een hulp aan huis om direct pc-hulp te verlenen. Ook kunt u later als de werkzaamheden zijn afgerond, hulp of afstand bij ons aanvragen.

 • PC opschonen en onderhouden

  Van tijd tot tijd is het belangrijk uw computer op te schonen. Regelmatig onderhoud van uw PC kan problemen voorkomen. Door dagelijks gebruik van de PC worden ongemerkt allerlei tijdelijke en onnodige bestanden in mappen opgeslagen.

 • Draadloos netwerk

  Met uw computer of laptop draadloos het internet op gaan is natuurlijk ideaal, maar er komt heel wat bij kijken om een draadloos netwerk aan de praat te krijgen. Veel mensen hebben hier dan ook moeite mee. Maaste.nl kan uw draadloos netwerk stabiel en beveiligd opzetten zodat u daarna vlot en zonder haperingen kunt internetten.

 • Een trage PC

  U herkent het vast wel, uw nieuwe computer was in het begin lekker snel en na verloop van tijd wordt het systeem steeds trager. Het opstarten duurt dan minuten en eenmaal doorgestart lijkt de pc met van alles bezig te zijn. Maaste.nl kan uw trage computer controleren en u van deze ergenissen afhelpen.

 • Mail instellingen en problemen

  Maaste.nl kan u uitstekend helpen bij al uw e-mail vragen en problemen. We bieden ondersteuning voor de meeste software programma's. Wij kunnen u assisteren met het aanmaken van een nieuw e-mailadres, of we verhelpen problemen die zijn ontstaan tijdens het gebruik van uw mail programma.

 • Spyware, virus verwijderen

  Spyware, ook wel malware genoemd, is op vervelende wijze actief aanwezig op uw computer. Spyware blokkeert uw internetpagina’s. Regelmatig verschijnen er spontaan 'pop up' advertenties in vensters. Ook maakt het uw computer een stuk trager. Bijna iedereen die een computer gebruikt heeft wel eens last van een virus. Virussen zijn helaas niet meer weg te denken. Elke dag verschijnen nieuwe varianten waardoor je altijd alert moet zijn.

 • No cure no pay

  Er zijn veel problemen waar gelukkig bijna altijd een oplossing voor is. Wij komen bij u thuis het probleem bekijken en proberen het op te lossen. Wij werken volgens het "No cure no pay" principe. Is het probleem niet opgelost? Dan hoeft u ook niks te betalen!